Spectacol de excepție cu Ozana Barabancea- „Muzică fără anotimp”

Luni, 18 noiembrie, la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, va avea loc spectacolul "Muzică fără ANOTIMP", organizat de Centrul Cultural Județean Argeș.

Ozana Barabancea și Lumini Sonore Orchestra își propun să ofere iubitorilor de muzică o seară specială, prin abordarea unui melanj de stiluri și influențe muzicale. Alături de protagoniști, vor încânta publicul Vlad Miriță, Alexandru Constantin, Oana Șerban și Alexandru Burcă.


Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artist liric al Operei Naționale Româneși om de televiziune, Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă și tehnica perfecta, ridicând muzica la cel mai înalt rang de artă.
Biletele se gasesc la casa de bilete a Casei Sindicatelor Pitești și online pe www.bilete.ro.

De asemenea, vineri, 22 noiembrie 2019, la ora 18.00, la Sala Lumina a Centrului Cultural Județean Argeș va avea loc spectacolul de romanțe “Amurg de Toamnă”, susținut de Corul Ars Nova, dirijor Titi Radu, și de soliștii secției Doina Argeșului. De asemenea, vor fi prezenți invitați de seamă, precum mezzosoprana Andra Bivol Costea, Marius Bălan, Adina Sima.
Intrarea este liberă, pe bază de invitație. Invitațiile se pot obține de la Sala Lumina.