Spania caută agricultori! 800 de locuri de muncă oferite!

Spania caută 800 persoane pentru a munci în agricultură. Data începerii contractului de muncă este 15 februarie 2018, perioada fiind de trei luni.
Până atunci, în perioada 11 – 15 decembrie 2017 va avea loc o preselecţie într-un judeţ din sudul ţării: Călăraşi, Teleorman, Giurgiu, Argeş, Olt, Dolj sau Vâlcea, acesta urmând să fie stabilit ulterior.

Sunt căutați 800 de muncitori, dintre care 400 - femei și 200 - cupluri.

Condiții:

Se pot înscrie persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani, angajatorii accetând și muncitori fără experiență.
Perioada de probă va fi de 15 zile. În acest timp, atât angajatorul cât şi angajatul pot rezilia contractul. Dacă muncitorul vrea să plece în ţară în această perioadă, îşi va plăti singur transportul, iar dacă angajatorul reziliază contractul, va plăti întoarcerea în ţară a angajatului.

Se oferă un salariu de 4,43 de euro pe zi din care se reţine o contribuţie de 2% şi o asigurare socială de 113 euro pe lună.

CITEȘTE ȘI ... (video) Bărbat gol pușcă pe mijlocul Piteștiului! Este bolnav de...

Se lucrează 40,15 ore pe săptămână, împărţite în şase zile. A şaptea zi, nu întotdeauna duminica, este pentru odihnă. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii, cu o oră de pauză.

Muncitorii vor plăti cheltuieli gospodăreşti de 1,6 euro pe zi. Cei selectaţi îşi vor plăti drumul, iar călătoria de întoarcere va fi plătită de angajator. La semnarea contractului, cel selectat va semna o promisiune din care să reiasă că se va întoarce în ţară la încheierea contractului.


Sursa: bihon.ro