Spălătorie din zona Târgului Săptămânal - furt de apă!

Societatea Apă Canal 2000 S.A. a intensificat campania de identificare şi sancţionare a consumatorilor care fraudează consumul de apă. În primele două luni ale anului 2021 au fost identificate două spălătorii auto şi un restaurant care deţineau instalaţii clandestine de ocolire a contorului de apă.

CITEȘTE ȘI ... Au ”uitat” că sunt în scenariul roșu și au mers la birt. Administratorul barului, amendat

Ieri, o altă spălătorie auto din comuna Bradu, aflată în zona Târgului Săptămânal avea dublu branşament, care îi permitea fraudarea consumului de apă. Echipa din cadrul Serviciului Control al S.C. Apă Canal 2000 S.A. a sesizat poliția în acest caz. De asemenea, s-a calculat prejudiciul, iar agentul economic depistat cu branşament ilegal este obligat să achite şi contravaloarea lucrărilor de desfiinţare a branşamentului ilegal.

” Atragem atenţia, pe această cale, asupra faptului că toţi utilizatorii care recurg la astfel de modalităţi de fraudare a consumului de apă trebuie să fie conştienţi de riscurile la care se expun, acestea fiind de natură materială, administrativă, contravenţională şi penală.”, transmit reprezentanții S.C. Apă Canal 2000 S.A.