Spălătorie auto prinsă că fura apă! Este a 4-a la număr descoperită anul acesta

Apă Canal 2000 S.A. intensifică campania de identificare şi sancţionare a consumatorilor care fraudează consumul de apă.

CITEȘTE ȘI ... AZI: Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate în zona sudică

Astfel, de la începutul anului 2021 au fost identificaţi cinci agenţi economici - patru spălătorii auto şi un restaurant, care deţineau instalaţii clandestine de ocolire a contorului de apă. În cadrul ultimei acțiuni de control, care s-a desfășurat vineri la un agent economic cu profil de activitate „Spălătorie auto‟, de pe raza municipiului Piteşti, varianta Prundu - Craiovei, o echipă din cadrul Serviciului Control al S.C. Apă Canal 2000 S.A. a constatat că agentul economic deţinea un branşament necontorizat, care îi permitea fraudarea consumului de apă.

CITEȘTE ȘI ... Școlile nu se închid! Zilele de vacanță suplimentară se pot transforma în zile de școală

La fața locului au fost chemați și polițiștii, iar economic depistat cu branşament ilegal este obligat să achite şi contravaloarea lucrărilor de desfiinţare a acestui branşament.

” Atragem atenţia, şi de această dată, asupra faptului că toţi utilizatorii care recurg la astfel de modalităţi de fraudare a consumului de apă trebuie să fie conştienţi de riscurile la care se expun, acestea fiind de natură materială, administrativă, contravenţională şi penală.”, este mesajul Apă Canal 2000 S.A.