Soțul Vioricăi Dăncilă, de la privat la stat! Este consilier la Transgaz!  | Sursa Ta


Soțul fostului premierul PSD Viorica Dăncilă s-a angajat consilier la Transgaz, compania cu capital majoritar de stat și cunoscută drept un "loc călduț" pentru rudele poltiicenilor. Înainte de transferul la compania de stat, Cristinel Dăncilă a fost o lungă bucată de timp director zonal la OMV Petrom, cea mai mare companie energetică din Europa de Sud-Est.

Cristi Dăncilă a fost angajat în urma unui ”examen”, a declarat pentru G4Media.ro Ion Sterian, directorul general al companiei Transgaz.

”Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a mai spus Ion Sterian.

Inainte de transferul la Transgaz, Dăncilă a fost timp de 12 ani director zonal în divizia Exploatare şi Producţie OMV Petrom – sucursala Argeș, pe județele Argeş, Dolj, Olt, Gorj şi Teleorman.

CITEȘTE ȘI... Au fost găsite hainele tânărului din Pitești dat dispărut! Căutările continuă

Compania Transgaz, potrivit unei analize G4Media, s-a remarcat drept refugiu al unor foști oameni din servicii, dar și pentru soțiile unor politicieni precum Dan Motreanu (PNL), Eugen Nicolicea (PSD), Andrei Gerea sau Daniel Chițoiu (ALDE).


Sursa: realitatea.net