Soțul premierului, directorul Petrom Argeș: O iubesc și îi voi fi alături!

Soțul Vioricăi Dăncilă a declarat că va fi alături de președintele PSD în campania electorală care urmează. Este prima declarație pe care Cristinel Dăncilă o face presei. Declarația a fost făcută imediat după ce premierul Viorica Dăncilă a fost desemnată oficial la Congresul PSD, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale.

„Am fost alături de ea toată viața, o iubesc și voi fi în viitor tot așa de mult alături de ea”, a declarat Cristinel Dăncilă.


Întrebat dacă va merge alături de premier în perioada următoare în campanie, Cristinel Dăncilă a declarat că este alături de soția sa. „Sunt alături de ea”, a spus Cristinel Dăncilă.

CITEȘTE ȘI ... Delia vine în Club Hush! Bilete AICI!


Vă reamintim că, începând de anul 2009, Cristinel Dăncilă este directorul sucursalei OMV Petrom SA, domnia sa având locul de muncă în Pitești, la o autostradă distanță de soția premier și candidat la președenție. Cristinel Dăncilă a fost o prezență foarte discretă în viața publică. La Congresul PSD de sâmbătă a fost una din rarele momente în care soțul premierului a fost alături de Viorica Dăncilă.

CITEȘTE ȘI ... "Prima Casă" se schimbă radical! De la denumire până la condiţiile de creditare


Viorica Dăncilă a fost desemnată, sâmbătă, în unanimitate de Congresul PSD, candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Sursa: Digi24.ro