SONIMPEX TOPOLOVENI SRL- un brand al Argeșului cu o tradiție de 25 de ani

Pentru mama magiunului de Topoloveni, Bibiana Stanciulov, ziua de 24 februarie are o dublă semnificație. Pe lângă faptul că se sărbătorește Dragobetele, societatea SONIMPEX TOPOLOVENI împlinește 25 de ani de existență de la înființare. 
Cu acest prilej, județul nostru se poate mândri că a făcut cunoscut peste hotare unul dintre cele mai apreciate produse autohtone, și anume, magiunul de Topoloveni, fabricat în Argeș.
Totodată, mama magiunului de Topoloveni, Bibiana Stanciulov, a vrut să mulțumească presei pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului, printr-un mesaj pe pagina sa de socializare:

"Astăzi s-au împlinit 25 de ani de când am înregistrat societatea SONIMPEX (prenumele ales de soțul meu pentru Diana a fost Sonia). Acum SONIMPEX TOPOLOVENI. Deci , suntem în plin avânt al tinereții, cu frumoasele ”nebunii” ale vârstei , nebunii transformate în excelanță. Vă mulțumesc frumos tuturor mass media care ne-au felicitat .Cadoul pentru noi a venit din lumea Justiției și sperăm într-o justă apreciere a judecătorilor. Ne dorim să avem puterea să ducem mai departe ceea ce am dezvoltat și să ne auzim peste următorii 25 de ani. La mulți ani!"