Sonimpex Topoloveni lansează zacusca din fasole!

La Târgul de carte Gaudeamus de la Romexpo, Sonimpex Topoloveni va prezenta în premieră cel mai nou aliment funcțional din legume - zacusca Topoloveana din fasole.

Zacusca Topoloveana din fasole este realizată doar din legume proaspete românești și este disponibilă alături de gama completă de alimente funcționale Topoloveni și Topoloveana la standul 347 nivel 7.70 din Pavilionul Central și în magazinele proprii din București—bd Carol I nr 57, str C.A. Rosetti nr 26 și la comandă online pe www.magiun-sonimpex.ro

„Ca de fiecare dată la Târgul Gaudeamus ne face plăcere să venim cu noutăți—anul trecut am lansat aici Magiunul Topoloveni din dovleac și dulcețurile Topoloveana din lavandă și din ardei iute. La Gaudeamus Litoral am lansat dulceața Topoloveana din momordică și din cireșe amare. Iar acum, pentru că ne aflăm și la începutul Postului Crăciunului oferim consumatorilor un aliment tradițional românesc, gustos și consistent—zacusca Topoloveana din fasole. La cărți noi, alimente funcționale noi. Prin inovație și cultură asigurăm continuitatea și dezvoltarea tradiției românești”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Sursa: Agerpress.ro