Sondaj Novel Research. Daniel Constantin - lider: „Oamenii vor investiții!”

Daniel Constantin se află pe primul loc ca notorietate în rândul argeșenilor (67%), la mare distanță de competitorii la alegerile parlamentare, arată un sondaj Novel Research, realizat la comanda PNL. Activitatea de deputat, inițiativele în calitate de membru al guvernului și măsurile propuse pentru Argeș l-au dus pe Daniel Constantin și în poziția de lider în preferințele alegătorilor. Daniel Constantin este autorul legii irigațiilor și a legii cooperativelor, a avut un rol important în atragerea a peste 8 miliarde de euro din fondurile UE și a inițiat și operat reducerea TVA la alimente, măsură de pe urma căreia beneficiază și astăzi fiecare român. Până în prezent a avut nu mai puțin de 45 de inițiative legislative, mare parte din ele având succes, cea mai recentă reușită fiind legea de simplificare a accesării schemelor de plăți directe de către fermieri. Toate acestea explică de ce, la nivelul județului Argeș, chestionarea favorabilității față de personalitățile politice îl plasează pe Daniel Constantin pe primul loc. Mai mult, notorietatea și rezultatele lui Daniel Constantin îl indică drept potențial câștigător în opțiunile argeșenilor la alegerile din 6 decembrie, dacă ritmul campaniei PNL se păstrează.

 


 În întâmpinarea dorințelor argeșenilor


Dezvoltarea României este obiectivul PNL. Asta își doresc și argeșenii, realizând că doar așa se obține o creștere a calității vieții. Astfel, conform sondajului, argeșenii vor, în proporție de 53,6%, implementarea de măsuri care să aibă ca obiectiv creșterea economică. Argeșul are nevoie de o resetare a nivelului de dezvoltare și de o abordare prioritară în raport cu menținerea activităților economice, mai ales în condițiile actuale ale pandemiei. 


„Oamenii vor investiții! Își dau seama că acestea aduc bunăstare pentru toată lumea. Având multe afaceri care plătesc taxe și impozite, se strâng suficienți bani pentru finanțarea nevoilor comunității. În plus, oferta de locuri de muncă crește, iar competiția între companii pentru resursa umană ridică și nivelul salariilor din zonă. Toate acestea țin de cultura economică și sunt extrem de fericit că îi preocupă pe argeșeni”, a declarat Daniel Constantin. 
Argeșenii mai consideră că infrastructura trebuie să devină o prioritate. Majoritatea covârșitoare a acestora consideră că demararea lucrărilor de construcție a autostrăzilor Pitești-Sibiu și Pitești-Craiova sunt cele mai importante proiecte ale județului. Odată finalizate, acestea vor crea premisele unei dezvoltări accelerate atât a județului, cât și a întregii țări. 
„Infrastructura ocupă un loc extrem de important în strategia de dezvoltare a României. Ne vom asigura că proiectele nu vor mai fi întârziate și că lucrările vor respecta toate standardele de calitate. Finanțările au fost deja identificate, iar guvernul are capacitatea de a implementa tot ceea ce și-a propus prin programul de guvernare”, conchide Daniel Constantin.