Soția lui Traian Tămagă pe coperta revistei Luxury

Georgia Schmutzer Tămagă, soția fiului senatorului Constantin Tămagă, a fost aleasă de editorii revistei „Luxury” pentru a fi imaginea ediţiei speciale apărute săptămâna trecută.

Tânăra şi frumoasa femeie de afaceri ţine coperta revistei de lux şi are dedicate mai multe pagini în interiorul publicaţiei, în care soţia lui Traian Tămagă vorbeşte despre afacerea sa de succes în domeniul turismului de lux.

„Dacă ar fi să reperăm alchimia prin care suntem îmbogățiți de locuri, senzații, arome și chiar raze de soare, adieri de briză sau fulgi de nea, trebuie doar să privim spre călătorii. Astfel, formula ne-a surprins odată ce am cunoscut-o pe Georgiana Schmutzer, fondatoarea Trip Tailor, din a cărei viziune se disting minuțiozitatea și dedicarea ce susțin arta de a crea experiențe” - este prezentarea pe care redactorii „Luxury” i-au făcut-o doamnei Tămagă.

Georgia Tămagă a dezvoltat un business din care a reușit să facă performanță, organizând vacanțe de lux, cu destinații fabuloase pentru cei care aleg să își cheltuiască banii călătorind în întreaga lume.

Sursa Saptamanalul Ancheta