Societate cu tradiție, Complexul JOHN își mărește echipa!

Ești meșter iscusit și vrei să faci parte din o echipă de profesioniști? Complexul comercial JOHN, din Pitești, angajează instalator, oferindu-ți un pachet salarial avantajos, o relație angajator - angajat corectă, materiale și echipamente moderne pentru a realiza lucrări de calitate. 


Dacă vrei să faci parte dintr-o organizație cu tradiție pe piața românească, contactează reprezentanții complexului la numărul de telefon: 0733 019 352.

 


 


JOHN SRL a fost înființată în anul 1991, fiind o firmă cu capital privat integral românesc, ce iși desfășoară activitatea în domeniul închirierii și subînchirierii bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, obiect principal de activitate care a fost menținut până în prezent.

Complexul JOHN a reușit să devină unul dintre cei mai mari operatori de spații comerciale și de servicii din Pitești, fiind activi comercianți din diverse domenii: confecții textile, perdele, covoare, mochete, instalații sanitare, instalații termice, instalații electrice, articole de uz casnic, cosmetice, jucării, produse alimentare, legume, fructe, carmangerie, spălătorie & service auto, etc.