Societate cu tradiție - Complex John, de peste 25 de ani pe piața argeșeană a închirierilor

Complexul comercial JOHN, din Pitești, înființat în anul 1991, este lider pe piața argeșeană a închirierilor, punând la dispoziția clienților săi o gamă variată de spații comerciale și de birouri.

JOHN SRL este o firmă cu capital privat integral românesc, principalul obiectiv de activitate fiind cel în domeniul închirierii și subînchirierii bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Într-un singur loc puteți găsi produse en-gros și en-detail de la peste 400 de firme, începând de la unități de comerț alimentar până la sucursale bancare sau farmacii.

Complexul JOHN a reușit să devină unul dintre cei mai mari operatori de spații comerciale și de servicii din Pitești, fiind activi comercianți din diverse domenii: confecții textile, perdele, covoare, mochete, instalații sanitare, instalații termice, instalații electrice, articole de uz casnic, cosmetice, jucării, produse alimentare, legume, fructe, carmangerie, spălătorie & service auto, etc.

Cei care doresc să închirieze spații comerciale și birouri sunt așteptați pe Bulevardul Nicolae Bălcesu, nr. 106, din Pitești.
De asemenea, pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 0733/019.352.