SOCAR a inaugurat prima benzinărie din Pitești!

SOCAR, sponsorul oficial al EURO 2016, a deschis prima benzinărie din Piteşti. Aceasta se află pe Strada Exercitiu nr 14. Prin noua locatie, compania SOCAR ajunge la 34 de staţii de alimentare în România. De asemenea, au fost create 10 locuri de munca.

În noua benzinărie sunt disponibile 3 pompe distributie si 3 produse petroliere ( Nano 95, Nano Diesel , Nano Super Diesel) .

Ca şi în celelalte staţii de alimentare SOCAR , clienţii pot achiziţiona produse alimentare sau accesorii pentru maşină, indiferent de anotimp, precum şi roviniete. De asemenea, clientii pot savura produsul vedetă tradiţional al gastronomiei din Azerbaijan – cafeaua la nisip. Soferii îşi pot plăti facturi, utilităti, reincărcari etc. prin terminalele self-service ZEBRA, oferite de SOCAR în toate benzinăriile sale începând din luna octombrie 2012.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele 17 judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu , Bucureşti si Arges.

SOCAR România este reprezentanța  companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), una dintre cele mai bine cotate companii petroliere din lume.Compania de stat din Azerbaidjan, reprezentată și în România este angrenată în plan european în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

România e legată în acest moment de Azerbaidjan și SOCAR prin două proiecte energetice majore: Nabucco și AGRI gândite pentru a reduce dependența României față de importul de gaze naturale din Rusia.