ȘOC! SCLAVISM ÎN ARGEȘ! Minori ținuți în lanțuri!

UPDATE! VIDEO ȘOC! OPERAȚIUNEA FILMATĂ CU DRONA!!!
CEL MAI MARE CAZ DE SCLAVIE DIN ROMANIA! Operaţiune cu investigatori sub acoperire, coordonată la nivel naţional. Descinderile au fost filmate cu drona!

CITESTE SI ... DOI SCLAVI AU MURIT! 


Teroarea a durat din anul 2008 până în prezent!

Torţionarii din Berevoeşti fac parte din mai multe familii de ţigani care racolau cerşetori şi persoane cu dizabilitaţi pe care îi atrăgeau cu minciuni cum că le oferau locuri de muncă, în general pentru transport de lemne.

În unele cazuri victimele erau rapite din locuri publice (de langa biserici, gari si autogari) sau chiar din propriile locuinte si ulterior transportate de catre membrii grupurilor infractionale la domiciliile lor, unde acestia prin constrangere fortau victimele sa efectueze zilnic diverse munci si activitati atat in gospodariile suspectilor cat si in proximitatea localitatii, respectiv: sa mature in curte, sa spele rufe, sa ingrijeasca animale domestice, sa taie ilegal arbori din padurile din apropierea localitatii si sa transporte masa lemnoasa cu ajutorul cailor inapoi in gospodarii unde lemnele erau incarcate in autoutilitarele suspectilor care se deplasau cu acestea in zona de sud a Romaniei (in principal in jud. Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj) unde comercializau ilegal cantitatile de lemne sustrase.

În momentul în care ajungeau la romi acasă, le luau actele de identitate şi îi sechestrau. Câţiva bărbaţi erau folosiţi drept şoferi. Aceştia erau tot timpul însoţiţi de câte un ţigan şi aveau parte de un tratament preferenţial. Erau ţinuţi în casele romilor, li se oferea mai multă mâncare şi erau mai rar batuţi.

Cei folosiţi la muncile grele erau ţinuţi cuşti din fier, răstigniţi în lanţuri, în grajduri şi magazii alături de animale.

Erau batuţi crunt, mâncare primeau foarte rar, aruncată pe jos, erau abuzaţi sexual, li se aplicau tratamente greu de imaginat.

Victimele au povestit anchetatorilor faptul că - atunci când reuşeau să scape şi erau din nou prinse - erau legate cu lanţuri şi plimbate prin localitate. Nimeni nu a reacţionat de teamă!

 ,,De cele mai multe ori victimele nu primeau mancare iar cand primeau li se ofereau resturi de mancare, erau legate (cu lanturi sau chingi) sau incuiate pe timpul noptii pentru ca acestea sa nu poata fugi iar unor victime li se aplicau tratamente umilitoare (erau dezbracate complet si udate alternativ cu apa rece si calda; erau legate de maini si picioare si puse sa manance de pe jos, erau puse sa se bata intre ele pentru amuzamentul suspectilor, li se arunca mancarea pe jos, etc). Unele dintre victime au fost violate sau abuzate sexual”, mai arata DIICOT.

Printre victime se află şi doi fraţi din Lunca Corbului. Acestia isi cautau un loc de munca si au fost incantati de oferta tiganilor dar au ajuns sa traiasca un cosmar. Au fost batuti cu lanturi, loviti cu cicanul, calcati in picioare de tigani impreuna cu pirandele lor si puradeii, pana lesinau. Tigancile aruncau galeti cu apa pe ei, ii trezeau din lesin si ii luau iar la bataie. De asemenea, ii abuzau sexual. Fratele mai mare era supus aproape zilnic la raporturi sexuale orale. In momentul de fata fratii din Lunca Corbului sunt handicapati fizic si psihic irecuperabil.

Familiile de romi făceau schimb de sclavi, îi vindeau între ei cu 400 - 500 LEI.

UPDATE ORA 12:00! La sediul DIICOT Piteşti sosesc victimele, copii şi tinerii maltrataţi. Zona parchetelor argeşene este ticsită cu maşini de poliţie, traficul este ingatuit.
 
În acest moment, strada unde se afla sediul DIICOT Piteşti este blocată, accesul fiind interzis. Cei aproape 200 de jandarmi împreună cu persoanele preluate pentru audieri au ajuns în Piteşti. În premieră în Argeş, fiind vorba de foarte multe persoane care vor fi audiate, poliţiştii i-au dus la întâi la Cazarma Jandarmeriei, urmând a fi duşi, pe rând, la DIICOT. Până acum sunt emise 40 de mandate cu propuneri de reţinere.

Anchetatorii aduc la rândul lor probe adunate din locaţiile groazei, de la bani la drujbe folosite pentru teroare.

În acest caz acţionau 9 grupuri infractionale. Două dintre aceste sun clanurile Rancea și Feraru. Oamenii legii au lucrat cu investigatori sub acoperire.

BREAKING NEWS! Primarul din Berevoeşti - investigat pentru că ar fi folosit sclavi!

Dosarul FERMA SCLAVILOR s-a extins! Investigatorii îl vizează pe primarul comunei Berevoieşti - Florin Proca. Conform primelor date, acesta ar fi ştiut tot timpul ce se întâmplă în comuna sa şi ar fi închis ochii având un soi de blat cu torţionarii. Mai mult, surse judiciare sclavii torturaţi ar fi fost folosiţi inclusiv pentru construcţia unei vile şi a unei păstrăvării aparţinându-i primarului!

CITITI AICI... DECLARAŢIA PRIMARULUI VIZAT