UPDATE! Demisia primarului de la Valea Danului este oficială!

UPDATE  Azi, in prima şedinţă a Consiliului Local Valea Danului s-a luat act de demisia primarului abia ales, Remus Simion. Prefectul va emite ordinul de incetare a mandatului in urma referatului inaintat catre Prefectura Argeş de secretarul primariei.

 

Dupa nici o luna de cand şi-a preluat atribuţiile de primar al comunei Valea Danului, Remus Simion a demisionat. Conform informaţiilor noastre, deşi demisia nu a ajuns înca la Prefectură, aceasta  a fost inregistrată la primarie.

„Nu, nu am primit un document oficial până la această oră, am aflat tot din presă, nu am demisia confirmată prin recepționarea unui document. De asemenea nu am reușit să-l contactez pe primar în ciuda eforturilor. Aștept confirmarea oficială sau infirmarea demisiei, după care vom anunța care este procedura.”, ne-a declarat prefectul Cristian Soare.

Remus Simion a caştigat primaria Valea Danului la alegerile din 5 iunie, candidând din partea PSD. Se pare ca gestul de a demisiona al primarului abia ales are la baza motive personale.

Contactat de redactorii Sursata.ro, preşedintele PSD Arges, Şerban Valeca ne+a declarat ca nu  ştia nimic de aceasta demisie.