ŞOC! NEPOTUL SENATORULUI VALECA - MUTILAT PE VIAŢĂ! Copilul nu mai e om!

CITESTE SI... CTP - reacţie dură: Mai rea decât răul e complicitatea colectivă!

ŞOC! Nepotul senatorului Valeca – mutilat pe viaţă! Copilul nu mai e om!

O adevărată dramă a lovit familia senatorului Serban Valeca, preşedintele PSD Argeş.

Nepotul cunoscutului politician argeşean, băiatul verişoarei sale, a fost victima unor nemernici care l-au batjocorit pe copil dincolo de imaginaţia umană.
Băieţelul de 13 ani, originar din Lunca Corbului, a fost luat de pe stradă în momentul în care familia sa era ocupată cu muncile din gospodărie şi dus în comunitatea de la Gămăceşti.

Nepoţelul senatorului avea să treacă, vreme de doi ani, prin clipe de coşmar: întâi a fost pus să facă sex oral ţiganilor, iar când nu a vrut, a fost lovit cu ciocanul peste genunchi şi braţe. De multe ori băieţelul leşina, iar pentru a-l readuce în simţiri ţigăncile turnau peste el apă opărită.

Copilul a văzut mâncare aruncată doar pe jos şi ajungea foarte rar la lăturile aruncate, pentru că era legat cu o sfoară de acoperişul cuştii de 1x1 în care era ţinut, lângă grajdul cu animale.

De mai multe ori a fost lăsat în pădure peste noapte, legat cu lanţuri de un copac „să se înveţe minte”, iar în momentul în care băieţelul de 13 ani  a încercat să fugă, acesta a fost prins şi lovit cu bestialitate până şi-a pierdut cunoştinţa.

Apoi, ca pedeapsă, a fost legat de un cal şi târât dezbrăcat prin comună, să servească drept exemplu pentru ceilalţi copii şi tineri răpiţi care erau folosiţi în lanţuri pe post de sclavi. Primarul, poştaşul, asistenţii sociali şi oamenii din Berevoeşti au auzit de la vecini sau au văzut peste gard ce păţea nepotul senatorului, dar nu s-au băgat, gândindu-se că „aşa îi trebuie” băiatului dacă i-a supărat pe ţigani.

Cine ştie ce-o fi făcut el acolo, nu s-o fi dus la lemne sau nu s-o fi bătut seara bine în spectacolele special organizate în şatră, cele cu lupte între sclavi, pe sistemul Circus Maximus.

Cei de la Primărie şi-au propus să îi întrebe pe ţigani care a fost treaba cu ăla legat de cal când urmau să vină luna viitoare să ridice ajutoarele sociale pentru care cotizăm fiecare dintre noi, dar au uitat dup-aia, că se apropiau alegerile şi au fost ocupaţi să se asigure că şefii clanurilor strâng buletinele romilor să fie secţia aia ok la calcul, cam pe la 99% aşa…

După doi ani, când a fost găsit, nepotul senatorului nu mai este om. Şerban Valeca a fost şocat când l-a văzut. Verişoara sa nu se mai oprea din plâns. Familia politicianului este în stare de traumă. Băiatul este mutilat fizic, are oasele zdrobite, o privire de animal şi nu comunică cu nimeni. Pentru familia senatorului, acest coşmar este departe de a se finaliza. Copilul a intrat pe mâna unui sistem de protecţie socială în care zilele trecute s-a descoperit că minorii sunt traficaţi către reţelele de proxenetism.

Furios şi îndurerat, senatorul a promis că se va implica activ, în virtutea mandatului naţional pe care îl deţine şi a principiilor social-democraţiei, în corectarea acestor anomalii instituţionale care au permis mutilarea fizică şi psihică a sute de copii şi au distrus familii întregi.

Ştirea de mai sus este perfect adevărată, cu o singură excepţie: copilul de 13 ani mutilat pe viaţă este nepotul altor oameni!

Nu al senatorului Valeca. Dacă era al domniei sale, comunitatea de la Berevoeşti era astăzi asaltată de controale, comisii şi comitete. Zbârnia faxul cu rapoartele de la şeful poliţiei şi dădeau pe dinafară mailurile de comunicate.

Primarul pesedist care a folosit munca sclavilor era de mult judecat şi executat în staborul PSD, iar la Protecţia Copilului, băieţelul era supravegheat inclusiv cum respiră, având puzderie de psihologi, consilieri şi specialişti medicali în jurul său. Asta dacă era lăsat în ţară pentru recuperare.
Adevărata sa familie nu poate face asta. Că aşa e în tenis! Şi în social-democraţie: mai bine pentru cei mu(l)ţi !

Mai există în ştirea de mai sus un mare neadevăr: senatorul Valeca, preşedintele PSD Argeş, nu a fost nici furios, nici îndurerat. Senatorul nu a fost. Nu a zis nimic, nu a făcut nimic, nu există! Nici el şi nici partidul lui, un partid care la acest moment are Parlamentul, instituţiile publice, administraţia judeţeană şi cea locală pe propriile liste de sclavi.

Tac toţi ca nişte muţi ce sunt, nişte parlamentari de carton buni să facă doar drumuri la Bucureşti şi combinaţii în comisii, tac de frică să nu vadă cineva că ăla e primarul lor şi îi caută scuze în loc să le fie silă să dea noroc cu el. 

Senatorul şi colegii lui sunt îngrijoraţi. Aşa mi s-a arătat mie! Dar de un singur lucru: să nu le pericliteze cineva cumva o mizerie de comună cu 1160 de voturi la pachet. Asta îi îngrijorează şi îi sperie pe ei. Nu ce au păţit amărâţii aia umiliţi, torturaţi şi morţi acolo. Ăia sunt victime colaterale într-un război metafizic, strategic şi politic pe care proştii de noi nu suntem capabili să-l pricepem.

Ceva, ceva, însă, tot am înţeles din asta! Că viaţa ţi-o întoarce fix cu aceeaşi monedă. Şi că Şerban Valeca trăieşte, de data asta în mod real, o adevărată dramă: în ferma Argeşului, un om pe care eu personal l-am considerat atâţia ani serios, mândru, autoritar şi cu principii, a ajuns la rândul lui un sclav.

Sclavul unui primar de la ţară.

Camelia Bădulescu, Săptămânalul Ancheta

 

CITEŞTE: EDIŢIE SPECIALĂ ANCHETA!

 

CITEŞTE ŞI...Primarul Proca este NAŞUL ŢIGANILOR de la Ferma de Sclavi!