Smiley îşi caută secretară la Piteşti

Pe lângă cariera muzicală, celebrul cântăreţ piteştean Smiley coordonează şi una dintre cele mai importante case de discuri din România, HaHaHa Production.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Accident provocat de o șoferiță neatentă!

Pe numele său adevărat Andrei-Tiberiu Maria, Smiley a înfiinţat HaHaHa Production în urmă cu mai bine de zece ani, firma figurând cu sediul în comuna Călineşti. Săptămâna trecută, casa de discuri a anunţat că angajează la Piteşti o secretară.

Conform anunţului făcut prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, studioul de producţie muzicală al lui Smiley doreşte să angajeze o persoană care să aibă cel puţin studii medii în domeniul economic, oferind în schimb salariul minim pe economie.

CITEȘTE ȘI ... Atenție! Se lucrează în Pitești - Semafor nefuncțional!

Cei interesaţi trebuie să sune la numărul de telefon 0730.999.930, persoană de contact fiind nimeni alta decât mama artistului, Ioana Maria, care de altfel se şi ocupă de afacere, în calitate de administrator al firmei.

Până în prezent, HaHaHa Production a creat hituri pentru cei mai populari artişti din România, cum ar fi Smiley, Alex Velea, Antonia, Loredana, Sore, Andra, Randi, Corina, Puya, Delia etc., dar şi pentru artişti internaţionali precum In-Grid, Sway, Snoop Dogg, Florida, Mario Winans, Kaan, Muneer, Cozi Costi, Francesco Diaz, Junior Caldera sau DJ Smash.

 

Sursa:Saptamanalul Ancheta