Smiley este în pelerinaj la Muntele Athos!

Argeșeanul Smiley se află în pelerinaj la Muntele Athos de câteva zile. Artistul a petrecut câteva zile la schitul românesc Prodromu, gazdă a uneia dintre cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni din lume: Maica Domnului Prodromița. Nu este prima oară când artistul alege să se reculeagă în acest loc sfânt al Ortodoxiei.

Artistul s-a întâlnit cu editorialistul Iulian Capsali, care a și postat pe activenews.ro un mesaj:  "Barbatii adevarati merg la Sf. Munte. Cine crede ca toate vedetele noastre prefera ipocrit doar bisericile mici, de lemn, se insala. In drumul spre Schitul romanesc Prodromu, extenuat dupa ore de mers prin soare si cu un tanar in grup care facuse insolatie pentru ca nu a catadicsit sa-si puna sapca, ne-a trimis Dumnezeu un microbuz cu pelerini care veneau direct din portul Dafne. Evident, mai aveau fix doua locuri libere. Abia dupa ce ne-am urcat am observat figura cunoscuta a simpaticului Smiley, Andrei dupa numele de botez, care venise impreuna cu cativa prieteni in pelerinaj la Sf. Munte. Ieri, dupa Liturghie, a acceptat fara niciun moft, spontan, sa facem o poza impreuna, ca amintire. Sa dea Dumnezeu ca sa avem multi inchinatori la Sf. Munte din lumea showbiz-ului, pentru ca toata faima din aceasta lume este lipsita de consistenta dupa moarte, in fata Dreptului Judecator. Cat timp parintii romani se roaga in liturghiile zilnice pentru acest neam si pelerinii, saraci sau bogati, tineri si batrani, celebritati sau oameni oarecare, vin sa se roage pentru mantuire, inca nu suntem pierduti".

Artistul a participat la slujbe și s-a rugat la una dintre cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni din lume, Maica Domnului Prodromita, de la schitul romanesc Prodromu de pe Muntele Athos.

Deși este un om credincios, lui Smiley nu-i place sa arate acest lucru. De fiecare dată când s-a dus în pelerinaj la Muntele Athos sau la manastirile din zona Bucovinei, artistul a fost foarte discret și nu a facut declarații pe această temă.