SMG aniversează 16 ani de activitate

Setro Metal Group aniversează 16 ani de activitate, chiar astăzi. 

„16 ani de realizări, de proiecte onorate, de provocări continue. Am evoluat împreună şi, an de an, ne-am consolidat strategia şi imaginea pe piaţa de profil. 
Le mulţumim pe această cale clienţilor noştri, care ne-au ales şi reales, cărora le-am câştigat încrederea şi alături de care am crescut. 
Le mulţumim şi colegilor, oamenilor care zi de zi lucrează pentru ca produsele noastre să răspundă exigenţelor pieţei şi alături de care am format familia Setro Metal Group. La mulţi ani!”
, este mesajul transmis de către managerii Cristi Nicolescu și Relu Șendroiu.

Sc SETRO METAL GROUP SA a fost înfiintata în anul 2004 având ca obiect principal de activitate fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice. 

Sediul societăţii se află la intrarea în municipiul Câmpulung Muscel. 

În portofoliul său de activitate regăsim: debitarea materialelor pe instalţii de debitat cu laser, oxi-gaz şi plasmă cu comanda numerică; execuţia de confecţie metalică mecano sudată, sablată, grunduită şi vopsită pentru structura de rezistenţă a halelor metalice sau pentru diverse tipuri de containere metalice pentru stocarea şi transportul pieselor auto.