ALERTĂ! Două minore au dispărut de acasă! Familiile sunt disperate

Dispariții misterioase în România! O adolesentă de 17 ani, a dispărut de acasă chiar în Vinerea Mare. Minora a plecat la biserică și nu s-a mai întors acasă. O altă dispariție asemănătoare a avut loc la începutul lunii aprilie, când o altă minoră, în vârstă de 16 ani a plecat de acasă, iar până în momentul de față, ea a rămas de negăsit.

Cele două adolescente sunt din județul Olt, iar Poliția cere ajutorul populației, având în vedere situația complicată cu care se confruntă:

„La data de 15 aprilie a.c., CIOPONEA ŞTEFAN, din comuna Pleșoiu, a sesizat că, în ziua anterioară, în jurul orelor 18:00, fiica sa, Cioponea Valentina-Elena, de 17 ani, a plecat de la locuinţă la biserică și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Semnalmente: 1,70 m, 50 de kg, constituție atletică, păr lung, șaten. Minora era îmbrăcată cu blugi albaștri, tricou alb, geacă de piele de culoare neagră și încălțată cu teneși albi.

Cealaltă minoră dispărută de acasă, în vârstă de 16 ani, din localitatea Găvănești, este de negăsit din data de 2 aprilie 2017:

„La data de 02 aprilie a.c., o femeie, de 61 ani, din comuna Găvăneşti, a sesizat că la data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 1900, fiica sa, DOBRINESCU MIHAELA, de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Semnalmente: 1,60-1,65 m, statură potrivită, constituție atletică, greutate 64 kg, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. În momentul plecării de acasă, fata purta o vestă confecţionată din fâş, cu glugă, de culoare albă, o bluză de culoare mov, o pereche de pantaloni blue-jeans, mulaţi, de culoare kaki şi o pereche de papuci din plastic, de culoare mov.

Cei care au informații despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Foto: olt-alert.ro