Situație disperată la Poiana Lacului! Localnicii nu au apă de trei zile

Localnicii din comuna Poiana Lacului sunt revoltați! Oameni din cinci sate susțin că nu mai au apă de sâmbătă și, deși au vorbit cu autoritățile locale, care la rândul lor au contactat reprezentanții Apă Canal 2000 SA, situația nu s-a rezolvat.

Conform localnicilor, Apă Canal SA susține că nu există presiune din cauza conductei de apă. Mai mult decât atât, în urma unei întâlniri s-a stabilit să fie făcut un program prin intermediul căruia oamenii să primească apă cu rația. Localnicii ar fi trebuit să primească apă astăzi și mâine, însă acest lucru nu a fost respectat.

Contactat de redactorii SursaTa.ro, primarul comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache, a confirmat situația dificilă în care localnicii se află, dar a spus că este o problemă care trebuie rezolvată de Apă Canal SA: „În fiecare vară avem această problemă, din cauza conductei Pitești-Poiana Lacului, care este foarte veche și nu poate să pompeze la capacitate maximă. De 10 ani cei de la Apă Canal spun că vor înlocui conducta printr-un proiect pe care îl au în aplicare, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum.”, a declarat primarul Ion Dumitrache.