Simona Bucura Oprescu: Începem reconstrucția PSD cu o nouă echipă, cu oameni integri și profesioniști

Social democrații și-au ales sâmbătă conducerea în cadrul unui Congres extraordinar care a fost organizat, pentru prima dată, prin video-conferință. Pentru respectarea măsurilor de distanțare fizică și protecție împotriva infectării cu Covid-19, noua conducere a PSD a fost aleasă de cei peste 1.500 de delegați printr-un vot desfășurat în 38 de locații din țară.
După numărarea voturilor, Marcel Ciolacu este noul președinte al partidului, bătălia dădându-se între el și Eugen Teodorovici. Marcel Ciolacu a câștigat cu 1.310 voturi din 1450 de voturi exprimate.

În Argeș au exista două centre teritoriale amenajate în aer liber, la Bascov, acolo unde au participat 55 de delagați.

”Începem reconstrucția PSD cu o nouă echipă, cu oameni integri și profesioniști și propunem o nouă viziune pentru o stângă puternică și modernă!
PSD este un partid care privește spre viitor și aduce în prim-plan cu oameni cu experiență politică și în administrație, specialiști în domeniilor lor de activitate. Ne-am propus să generăm un echilibru între oameni tineri și oameni cu multă experiență în PSD, președinți de organizații sau de Consilii Județene, primari sau foști miniștri și prim-miniștri. De asemenea, PSD trebuie să se întoarcă către valorile profunde de stânga – solidaritate, echitate, șanse egale.
Îi chemăm pe cei de stânga să fie alături de noi, să reconstruim împreună partidul celor din clasa de mijloc, împreună să protejăm puterea de cumpărare a românilor, nivelul lor de trai și împreună să aducem o parte cât mai mare din populația României în clasa de mijloc.
Doar așa România se va putea dezvolta!”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.