PROGRAM SIMFONIA LALELELOR - Ediţia a 41-a

Ediția a 41-a a Expoziției internaționale dendro-floricole „Simfonia Lalelelor” de la Pitești, organizată de către Primăria Municipiului Pitești, va avea loc în perioada 20-22 aprilie 2018.

Primăria a decis ca bugetul total prevăzut pentru ediția din acest an să fie de 500.000 de lei, bani care vor proveni din sponsorizări şi de la bugetul local. În afara de expoziţia dendro-floricolă, organizatorii au organizat tradiţionalul târg, evenimente sportive, concerte pentru toate gusturile şi nelipsitul foc de artificii.
Anul acesta, cea care va susţine recitalul de închidere a „Simfoniei”, duminică, 22 aprilie, va fi Andra. În deschiderea spectacolului acesteia va cânta Irina Rimes.


PROGRAM SIMFONIA LALELELOR - Ediţia a 41-a


Joi, 19 aprilie 
ora 11: Simpozion ştiinţific internaţional: „Tendinţe actuale în ştiinţele naturii“ (Universitatea din Piteşti - Facultatea de Ştiinţe).
ora 19: Concert extraordinar dedicat „Simfoniei Lalelelor“ (Filarmonica Piteşti)


Vineri, 20 aprilie
ora 10: Primirea invitaţilor (Primăria Municipiului Piteşti)
ora 10,30: Parada Tinerilor - Parada Florilor (traseu: Primărie - Complex Casa Cărţii)
ora 12: Deschiderea oficială a „Simfoniei Lalelelor“ (Complexul Expoziţional Casa Cărţii)
ora 19: Recital extraordinar de balet „Simfonia Dansului“ - susţinut de Colegiul Naţional de Coregrafie din Chişinău, Republica Moldova (Filarmonica Piteşti)
ora 21: Spectacol de sunet şi lumini al fîntînii muzicale (Piaţa Primăriei)


Sâmbătă, 21 aprilie
ora 10: Crosul Lalelelor (traseu: Parc Trivale-Piaţa Primăriei)
ora 11: Jocuri şi divertisment dedicat copiilor (Piaţa Primăriei)
ora 11: Retro Parada Primăverii - expoziţie de autoturisme de epocă, realizată în colaborare cu Retromobil Club România (Piaţa Primăriei)
Spectacolul din Piaţa Primăriei va avea ca deschidere,  ora 17.30: program folcloric susţinut de: Grupul vocal Zavaidoc, Rodica Oprican, Violeta Dinca, Ionica Stan, Niculina Stoican şi ansambluri de dansatori din Grecia.

Show-ul principal include două concerte:
ora 20: Irina Rimes
ora 21: Andra


Duminică, 22 aprilie 
ora 11. Spectacol pentru copii: Recital Ella Bella. (Piaţa Primăriei)