Silueta lui Cătălin Rădulescu- motiv de scandal între doi deputați în Parlament:

Cătălin Rădulescu, unul dintre cei mai "vocali” parlamentari de Argeș, a anunțat că va da în judecată un cunoscut deputat din partea USR.

Parlamentarul de Argeș și-a anunțat public intenția de a o da în judecată pe Cosette Chichirău după ce aceasta l-a jignit în Parlament, în timpul dezbaterilor pe legile justiției.

"Ia uitați-l! S-a mai îngrășat un pic. A mai furat ceva. Îi dau ăștia mâncare pe unde se duce. Ce vesel e... Râde ca porcul!”, a declarat Cosette Chichirău, în timp ce transmite în direct pe Facebook protestul USR din plen.

La rândul lui, așa cum îl știm cu toții... deputatul Rădulescu i-a răspuns în felul său caracteristic la jignirile ce i-au fost aduse în timpul plenului Camerei Deputaților deputatului USR, Cosette Chiricău: "Eu sunt medic chirurg şi nu mi-am permis niciodată să fac o femeie scroafă. M-a jignit pe mine, mi-a jignit familia. Eu râdeam pentru că un coleg îmi spusese un banc, nu avea nicio legătură cu justiţia", a declarat parlmanetarul PSD. De asemenea, Cătălin Rădulescu a anunțat că îi va cere daune de un milion de euro pentru afirmațiile acesteia.