Setro Metal Group - 17 ani de construcţii metalice de calitate | Sursa Ta

În fiecare an, de ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena, pentru compania musceleană SETROMETAL GROUP SA  este motiv de sărbătoare: pe 21 mai, managerii Cristi Nicolescu şi Relu Şendroiu, fondatorii societăţii, sărbătoresc alături de cei peste 200 de angajați și zeci de specialişti care alcătuiesc echipa Setro, 17 ani de proiecte onorate şi de provocări continue.

----------------------------------------------------------------


SC SETRO METAL GROUP SA  a fost înființată în anul 2004, având ca activitate  principală fabricarea de construcții metalice și de părți componente ale structurilor metalice. De atunci, societatea musceleană a evoluat constant an de an din toate punctele de vedere: de la tehnologiile folosite până la tipul de structuri realizate, de la numărul angajaţilor până la poziţia pe piaţa de profil, un domeniu complex şi plin de provocări.

Cartierul general al SC SETRO METAL GROUP SA  îl reprezintă spațiul de producție situat la intrarea în Câmpulung dinspre Pitești, platforma de lucru a societăţii, locul unde iau naştere „monştrii metalici” destinaţi construcţiilor publice, industriale şi de uz general întinzându-se pe o suprafaţă de 30.000 de mp. În cadrul acestei baze materiale sunt amplasate 7 hale de producție și depozite de materiale însumând 9000 mp. Modernizarea bazei de producție a fost asigurată constant în cei 17 ani de activitate.  

Execuția de confecții metalice industriale, structuri de poduri și tabliere, containere pentru transport piese auto, hale, silozuri, baze rulante, tubulatură industrială, mobilier urban, utilaje industriale etc. a fost completată la nivelul serviciilor de activități de debitare a materialelor de instalații cu laser, oxi-gaz și plasma cu comandă numerică, activități de sudură, sablare, vopsire și montaj. De asemenea, societatea argeșeană și-a asumat proiectarea oricărei teme de la construcții la utilaje industriale, în completarea ofertei de producție existente. 

----------------------------------------------------------------

 

# STRUCTURI DE CONSTRUCȚIE
Producem o gamă largă de structuri, de la hale la centre comerciale


# STRUCTURI SPECIALE 
Pentru noi structurile speciale sunt o provocare pe care o ducem întotdeauna până la capăt pentru clienții noștri


# STRUCTURI INDUSTRIALE
Producem întreaga gamă de structuri industriale: silozuri, platforme, benzi transportoare


# COMPONENTE MAȘINI
Producem orice tip de structuri pentru mașini cu ajutorul  reţelei noastre de furnizori


# SOLUȚII DE RIDICARE ȘI MANIPULARE
Oferim soluția completă pornind de la nevoile clientului în materie de soluții de ridicare și manipulare


# INSTRUMENTE SPECIALE DE TRANSPORT
Oferim soluția completă pornind de la nevoia clientului de identificare a unor soluții speciale de transport de piese


# SKIDURI PENTRU MAȘINI 
Producem soluții mobile de generare a aerului și instalații de aer comprimat


# CONTAINERE
Producem orice gamă de containere pentru depozitarea și manipularea pieselor de schimb

 

----------------------------------------------------------------

Deși străine de nevoile imediate ale publicului larg, acest tip de produse și servicii sunt indispensabile și extrem de importante în domeniul construcțiilor, acolo unde – ceea ce face Setro Metal Group la Câmpulung - foarte puține societăți s-au încumetat să facă în România. Și tocmai pe fondul acestui curaj antreprenorial, al investițiilor permanente în tehnologizare și extindere, producătorul argeșean s-a impus în regiune și a confirmat la nivel național prin participarea la lucrări de mare amploare și responsabilitate. 
SETRO METAL oferă soluții eficiente din punct de vedere al costurilor care satisfac nevoile clientului în termeni de costuri, calitate și termeni de livrare restrânși. Acesta este motivul pentru care Setro Metal Group a reușit să se impună pe piața marilor țări industriale precum Spania, Franța, Germania, Italia, Regatul Unit, Polonia, Norvegia, Suedia, Finlanda și Arabia Saudită. De asemenea, din portofoliul de proiecte finalizate al SMG fac parte: magazine Lidl şi Penny, hale de producţie Sealynx Mioveni, Haulotte Mioveni, Bamesa Topoloveni, Hala Greiner (Amplast Lereşti), Farmexim – Bucureşti, Timişoara, Cluj -, extinderi hale de producţie Renault. 

 

 

Câmpulung-Muscel, Ion Antonescu, nr. 153A, 
E-mail: office@setrometal.ro ; setrometal@gmail.com
Tel.: 0248 529 091/ Fax: 0248 529 175
Web page: www.setrometalgroup.com