Pieton rănit grav de un tir!

UPDATE, ora 19:00

Din primele verificări s-a stabilit că la intersecţia semaforizată de pe  bld. I.C.Brătianu cu str. Colonel Stănescu, de pe raza municipiului Câmpulung Muscel, un bărbat de 68 de ani, din Câmpulung, care s-a angajat în traversarea străzii, a fost accidentat de un TIR, condus de un bărbat de 47 de ani, din acelaşi municipiu, pe direcţia Pitești spre Brașov.


Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, la acest moment fiind în curs cercetarea locului faptei, pentru eliberarea cât mai rapidă a părţii carosabile.
Pietonul a fost preluat şi transportat la o unitate medicală, starea acestuia fiind gravă, dar stabilă.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, urmând ca toate împrejurările în care nefericitul eveniment s-a petrecut să fie clarificate în urma cercetărilor.

”Din verificările preliminare, atât pietonul cât și autocamionul s-ar fi pus în mișcare simultan, pe culoarea roșie a semaforului pentru pietoni. Se încearcă identificarea unor camere de luat vederi care să surprindă într-un unghi de vizualizare suficient de cuprinzător zona, în momentul în care s-a petrecut accidentul, pentru a avea certitudine în aceasta privință.”, spun politistii.


----------------------------------------------------------------

Urgență la Câmpulung. Un apel la 112 anunța că un pieton ar fi fost lovit de un autocamion.

La fața locului se deplasează polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung pentru a asigura primele măsuri.

Din primele date, pietonul este conștient.