Seriozitatea este calitatea care te ajută să te afirmi şi în domenii cu o competiţie acerbă

Noua generație de succes a Argeșului

 

Nume: Alexandru Sandu
Vârsta: 38 de ani
Ocupaţie: broker imobiliar
Studii: Facultatea de Drept - Universitatea „Constantin Brâncoveanuˮ
Pasiuni: vânzări.

----------------------------------------------------------------

 

Şi-a transformat pasiunea în afacere. Este un antreprenor ce s-a ridicat treaptă cu treaptă şi şi-a consolidat cariera cu eforturi susţinute. Energia debordantă, răspunsul prompt la solicitări, pasiunea, l-au transformat pe Alexandru Sandu într-un nume de referință pe piața imobiliară din județul Argeș. Entuziasmul care îl caracterizează i-a permis să abordeze la scară mare un domeniu complex şi foarte dimanic, dublat însă de foarte multă seriozitate, calitate care i-a permis să rămână şi să crească permanent în acest segment de activitate. Are un portofoliu semnificativ de dezvoltatori ale căror produse sunt promovate şi vândute sub sigla INEX şi, la polul celălalt, sute de clienţi persoane fizice care şi-au găsit locuinţa mult visată după ce Alexandru Sandu a fost primul care le-a deschis porţile. 


În 2017, a fondat Compania imobiliară iNEX, în baza experienței acumulate în vânzări, cu o experienţă solidă în comerţul door – to – door. Din septembrie 2019, a aderat la National Association of REALTORS ®, ca membru al  Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR®) şi a aderat la Codul Etic NAR® (Naţional Association of REALTORS®), bazat pe profesionalism şi protecţia consumatorului. Este concentrat pe clienţii săi, care se află în centrul atenţiei, obiectivul său fiind de a aduce în fața lor cea mai bună ofertă din punct de vedere calitate - preț. 


Din propria experienţă şi numeroasele bariere pe care le-a întâmpinat, Alexandru Sandu declară că generaţia sa se loveşte de piedici în procesul de afirmare, atât din cauza cunoştinţelor insuficiente în domeniul către care ţinteşte, cât şi a lipsei de experiență. Aici punctează că vina aparţine sistemului de învăţământ, al curriculei universitare inadaptate pieţei muncii din zilele noastre şi a tehnologiilor cu care se lucrează. Consideră că o măsură importantă care ar aduce plusvaloare managementului actual este elaborarea de strategii pentru readucerea acasă a tinerilor cu studii în străinătate, oferindu-le posibilitatea de a îşi pune în aplicare cunoștințele cu o altă viziune decât cea din sistemul nostru, ceea ce ar fi un câştig atât pentru mediul privat, cât şi pentru cel de stat. 


Pe plan personal, acesta este dedicat familiei, încercând să fie un bun exemplu pentru copilul său, căruia să îi dea un start pozitiv în viaţă, fiind conştient că cei mici sunt viitorul.