Semnează pentru rămânerea lui Bebe Cotimanis la Davila!

Faptul că un actor și un OM de valoarea lui Constantin (Bebe) Cotimanis a venit la Teatrul ,,Alexandru Davila” din Pitești este cel mai bun lucru care s-a întâmplat acestei instituții în ultimii 31 de ani. A preluat mandatul în plină pandemie și, chiar și în aceste condiții, a reușit să readucă publicul în sală, aproape toate spectacolele fiind sold out. Mai mult, pentru prima oară teatrul piteștean a fost vizibil și la nivel național, intrând în vizorul criticilor de specialitate.

Orice instituție cu o conducere normală la cap ar face orice să păstreze alături un astfel de om, cu atât mai mult cu cât și-l doresc și argeșenii, și angajații. Bebe Cotimanis este iubit, respectat și admirat de toată lumea, mai puțin de conducerea PSD a Consiliului Județean Argeș care intenționează să-l înlocuiască din funcție. De ce? Pentru că la teatru este... ,,prea multă boemie” și, probabil, pentru că la conducerea sa nu se află o persoană loială partidului, care să execute directivele unor funcționărași vremelnici.

„Teatrul înseamnă boemie, nu boierie. Lumea nu mai vine la încă o mizerie după ce trăieşte deja o mizerie afară. Lumea vine la teatru ca să simtă ceva. Iar actorii vin cu bucurie să lucreze.” este convingerea lui Bebe Cotimanis.

Angajații teatrului au înaintat tuturor instituțiilor un memoriu în care cer ca Bebe Cotimanis să rămână manager, mai ales că alternativele pe care se zvonește că le-ar avea mai-marii și mai-tarii de la Consiliul Județean sunt de-a dreptul revoltătoare.

,,Domnul Constantin Cotimanis este nu numai un artist desăvârșit, recunoscut la nivel național și internațional, însă calitatea sa de manager al Teatrului ”Alexandru Davila” Pitești ne onorează și ne motivează actul artistic la cel mai înalt nivel. Atmosfera de lucru creată este aceea pe care oricare angajat al teatrului o așteaptă și o dorește de la un adevărat lider. Faptul că este prezent și muncește cot la cot cu artiștii este un exemplu nu doar pentru cei prezenți pe scenă, ci pentru tot personalul teatrului.” se precizează în memoriu.

Noi, piteștenii, noi argeșenii, ne alăturăm angajaților Teatrului ,,Alexandru Davila” și vrem ca Bebe Cotimanis să rămână manager! Le reamintim autorităților publice faptul că ele ne servesc pe noi, nu noi pe ele, și le punem în vedere că lucrurile nu vor rămâne așa dacă vor alege să înlăture de la conducerea instituției un OM a cărui prezență ne onorează pe toți. Cerem consilierilor județeni ai PSD, care au majoritatea în Consiliul Județean Argeș, să aibă în vedere că interesul public este mai important decât interesul de partid și să nu dea curs intenției conducerii CJ Argeș de a-l înlocui din funcție pe Bebe Cotimanis!

Teatrul este al nostru, al argeșenilor, nu al politicienilor!

Semnează dacă și tu dacă vrei ca Bebe Cotimanis, OMUL și ARTISTUL pe care toți îl iubesc, să rămână manager la Teatrul ,,Alexandru Davila”