Şeful Dacia: „Sigur va exista o Dacia electrică. Întrebarea este când, nu dacă!”

Ca în fiecare an, conducerea Dacia a organizat o întâlnire relaxată cu reprezentanţii mass-media, la care a participat şi directorul general al Groupe Renault România, Christophe Dridi. La moment de bilanţ, într-o atmosferă foarte plăcută şi relaxantă, acesta a discutat liber despre planurile Dacia.

Christophe Dridi a mărturisit că cea mai frecventă întrebare care i se pune este dacă Dacia va scoate varianta electrică. „Sigur va exista o Dacie electrică. Întrebarea nu trebuie să fie dacă, ci când?! Avem deja tehnologia, acum că am lansat Clio electric, trebuie doar să o implementăm pe Dacia, dar încă nu am stabilit o dată exactă când se va întâmpla acest lucru.”, a explicat preşedintele Dacia, Christophe Dridi. În cadrul întâlnirii, acesta ne-a prezentat şi Papamobilul Duster, folosit de Papa Francisc la vizita în România, căruia i-a fost dăruit un autoturism similar.

Directorul Dacia, Christophe Dridi, ne-a dezvăluit că ascultă cu plăcere pe Mirabela Dauer, melodia sa preferată fiind „Fotoliul din odaie”, iar alte două melodii preferate mai sunt „Ploaia” a lui Cargo şi „La fereastra ta”  - Semnal M. Cunoscându-i preferinţele, colegii din departamentul Comunicare i-au oferit albumele Mirabelei Dauer, cu autograf.  

 

 

Preluare Săptămânalul Ancheta