Sediu nou pentru angajații de la Dacia!

Dacia Renault anunță că până în anul 2019 angajații care își desfășoară activităţile la Bucureşti vor beneficia de un nou sediu.
Această decizia a fost luată pentru a contribui la calitatea vieţii salariaţilor, prin grija susţinută a companiei pentru condiţiile de muncă ale acestora.
Noile birouri sunt concepute după standarde moderne, cu spaţii colaborative, având rolul de a crea un context pozitiv pentru motivaţia angajaţilor. Este pentru prima oară de la venirea Grupului Renault în România, când constructorul reuneşte toate activităţile situate la Bucureşti într-un singur spaţiu.
Conform comunicatului:”Angajaţii Grupului Renault care activează în sediile din Bucureşti şi contribuie în fiecare zi, prin munca lor, la performanţa companiei se vor grupa, începând din 2019, într-un sediu unic. Acest proiect de localizare a activităţilor noastre - care se derulează în Bucureşti, în diferite zone – într-un singur spaţiu, va contribui la consolidarea colaborării între echipe şi la eficienţa companiei. În alegerea amplasamentului am ţinut cont, în egală măsură, de mobilitatea zilnică a colegilor noştri către celelalte amplasamente ale Grupului, platforma industrială de la Mioveni şi Centrul Tehnic Titu, prin ieşirea pe autostrada Bucureşti – Piteşti , a declarat Yves Caracatzanis, preşedinte – director general Dacia şi director general Grup Renault România.

Noul sediu va fi situat în vestul capitalei, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz), ceea ce va facilita deplasările angajaţilor noştri la şi de la locul de muncă.