Şedintă Cu scântei

Cu câteva momente în urmă s-a încheiat sedinţa PNL Argeş, unde s-a lăsat cu discuţii aprinse şi nemulţumiri pe măsură. Ședința a avut ca subiect principal validarea rezultatelor comisiei, formată din șase membri, care a evaluat candidații PNL pentru alegerile parlamentare. Aceștia au avut niște criterii de evaluare, iar candidații ar fi trebuit să întrunească minim 40 de puncte pentru a prinde un loc pe listă. 

Pe primele două locuri au ieșit Dănut Bica, cu 96 de puncte și Florin Gardin, cu 85 de puncte.  Primarii PNL-iști au luat foc pentru că nu-l vor sub nicio formă cap de listă pe Bica. Şi de-aici, să vezi discuţii... Vocea revoltaților a fost Baciu, primarul de la Corbi, de asemenea, dornic și el să prindă un loc eligibil pentru Camera Deputaților. La fel de supărat s-a arătat și Adrian Miuțescu, care nu-și imagina să nu fie el în capul listei.

Se pare că, deși vor avea de pierdut, șefii partidului ignoră nemulțumirile aleșilor locali, riscând ca aceștia să nu se implice in campanie aşa cum ar trebui.

Evident, preşedintele PNL, Iani Popa, i-a luat la ture pe toţi "că-şi spală rufele murdare" prin presă. Aşteptăm cu interes să vedem cum se vor calma apele PNL-iştilor argeşeni.