Sebastian Ghiţă s-a înscris în PRU! Urmează şi Ponta?

Sebastian Ghiţă, fost deputat PSD şi prieten vechi cu Victor Ponta, s-a înscris în Partidul România Unită, alături de mai mulţi foşti şi actuali parlamentari PSD şi apropiaţi ai lui Ponta.

 "Am urmărit acest proiect PRU de ceva timp şi pentru că a aparut acesta miăcare făcută din oameni tineri din genraţia mea, m-am hotărât să fac acest pas şi să mă alătur acestei mişcări facută să ne dea voie să spunem mai liber nişte gânduri pe care le primim de la cetăţenii României, idei pe care PNL şi PSD nu le pot spune. O idee naţională era ceva ce trebuia facut. Mi se pare un proiect serios. Nu este un proiect anti-PSD, dar este venit să completeze partidele PNL şi PSD, care nu mai reuşesc să aducă in prim-plan problemele reale cu care ne confruntăm", a declarat Ghiţă la B1TV.
"Sunt convins că orice partid din România, in afara de PNL, şi-l doreşte pe Victor Ponta preşedinte. Va alege singur ce trebuie să facă. El va decide dacă este o opţiune un alt partid sau rămânerea în acel PSD care orice-ar face scoate 40%, atât poate", a mai adăugat acesta.

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, îl aşteaptă pe Victor Ponta să se înscrie şi el în partid. „În frunte cu Victor Ponta, PRU va intra în Parlament”, a declarat Diaconu, ieri, pentru EVZ. Acesta nu a vrut să spună dacă a vorbit cu Victor Ponta. Fost deputat PSD, Bogdan Diaconu face parte din generaţia noilor politicieni care au ajuns în Parlament odată cu ascensiunea lui Ponta în politică.

Reamintim că finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, a demisionat din partid și s-a înscris în PRU. Un fost deputat PSD din județul lui Victor Ponta, Camelia Khraibani, s-a înscris și ea în PRU. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta, Mirel Palade, a devenit și el directorul de comunicare și purtătorul de cuvânt al aceluiași partid, România Unită.