Seară de SAXOFON la Veranda by Hush!

Vineri seara, Veranda by Hush organizează o seară relaxantă de saxofon. Invitatul special este Roman Ciuganschi, un muzician experimentat care cantă live la celebrul instrument.
IMPORTANT: Intrarea este LIBERĂ!


Nu uitati de rezervari: 0733 956 283


 

 


Despre Saxofon


Instrumentul a fost inventat de Adolphe Sax, în anul 1840. El a inclus în denumirea instrumentului și numele său, ca inventator al acestuia. Intenția sa a fost să îmbunătățească clarinetul bass, dar a sfârșit prin a inventa un instrument nou. Brevetul a fost obținut în Franța, pe data de 28 iunie 1846.

Saxofonul aparține familiei instrumentelor de suflat din lemn pentru că necesită aceeași tehnică de folosire ca si fagotul, clarinetul, oboiul, și nu face parte din instrumentele de suflat de alamă așa cum este materialul din care este confecționat în întregime exceptând lama care produce sunetul. A fost proiectat pentru a fi folosit în muzica simfonică, dar în mare parte a fost ignorat de compozitori, primele succese avându-le în muzica militară.

Apariția Jazzului a însemnat o creștere foarte mare a prestigiului saxofonului, oferind o varietate de sunete numai bună și dorită căreia în acest gen de muzică, a dobândit un prestigiu destul de mare.


 

 

Noi am găsit locul ideal pentru a ne începe dimineaţa sau pentru a ne distra pe înserate la Veranda by Hush.

 

Veranda by Hush face parte din club Hush, fiind zona de zi cu zi. Se profilează ca o destinaţie de luat în calcul de dimineaţă până-n seară, fie iarnă, fie vară. Dimineaţa, te primeşte cu un mic dejun bogat şi savuros, ca să nu mai vorbim de specialităţile din cafea cu care te poţi răsfăţa, ingrediente care alcătuiesc reţeta perfectă pentru un start plin de energie şi gândire pozitivă. 
Pentru prânz sau cină, dacă vrei să savurezi ceva ce îţi va încânta şi ochii şi papilele, o să îţi dai seama că eşti unde trebuie. Veranda by Hush a păstrat şi preparate tradiţionale în meniu, regândite pentru a fi aduse în actualitate, dar se poate lăuda şi cu nişte „opere” culinare demne de bifat pentru cei ce iubesc mâncarea delicioasă şi sănătoasă, pentru că nimic nu e banal în oferta lor, de la mic dejun până la desert. Este de remarcat faptul că ingredientele sunt alese cu atenţie, mizându-se pe calitate, pentru a servi clienţilor preparate deosebite. Mai mult, furnizorii sunt, pe cât posibil, din zona noastră sau din România, încurajând astfel afacerile autohtone, fiind un parteneriat win-win. 

Şi cum ziceam, este o destinaţie pentru toată ziua şi ce e mai frumos decât o seară caldă de vară, în compania prietenilor, cu muzică bună, live sau piano bar şi mâncare şi mai bună?! Ei, şi nu doar mâncare! Aveţi de ales dintr-o gamă variată de vinuri, romuri, whiskey şi ginuri sau vă puteţi delecta cu cocktailuri aromate, ce cuprind în ele esenţa verii. 
De-a lungul sezonului estival, Veranda by Hush are pregătite o serie de evenimente, precum degustări de băuturi şi food pairing, seri tematice, iar sambătă de sâmbătă trebuie să fiţi gata de party, pentru că v-au pregătit multă muzică bună moderată de DJ.