Seară de colinde la Mioveni! Artiștii Centrului Cultural- spectacol de excepție

La Mioveni au început serile de colinde și de concerte din cadrul Târgului de Crăciun, ediția a IV-a – desfășurat în centrul civic al orașului, zilnic.

Evenimentul a debutat joi, 12 decembrie, pe scenă urcând Grupurile de colindători ale Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, Corala „Sfânta Maria” a Centrului Cultural Mioveni și Corala bărbătească ”D.G. Kiriac” Pitești. În fiecare seară, până pe 15 decembrie, vor fi concerte.

„Ediția din acest an are ca noutate patinoarul din centrul civic, ce este disponibil din luna decembrie până la sfârșitul lunii februarie a anului 2020. Au revenit atracțiile permanente ale târgului: bradul împobodit, căsuțele frumos decorate, aromele de ciocolată caldă și vin fiert, animația stradală, căsuța Moșului și luminițele de sărbători, ce ne introduc în atmosfera de sărbătoare, transformând orașul într-un loc de poveste”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

Vineri seara, de la ora 17:00, pe scena din centrul civic, vor urca grupurile de colindători ale Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești, Ansamblul „Balada Humorului” cu obiceiuri și tradiții din Bucovina, Nicolae Datcu, dar și Marcela Fota.