Se ridică Pipera Luxury Residence - un nou concept de

Pipera Luxury Residence se defineşte ca un spaţiu de locuit, ce îmbină confortul cu siguranţa şi dotările premium. Cu o arhitectură modernă, prin regimul mic de înălţime, P+2E+3R, cele 13  apartamente ale blocului din zona Pipera, oferă clienţilor săi spaţii de locuit generoase, proiectate într-un design fresh creând condiţii optime de locuit, răspunzând nevoilor curente ale unei familii, fără a face rabat de la stil şi confort. Dedicarea şi atenţia acordată detaliilor sunt vizibile în fiecare apartament, iar terasele premium, realizate într-un stil modern fac din acest ansamblu locul ideal pentru locuit şi relaxare.

Complexul rezidenţial este unul ce răspunde tuturor cerinţelor unui cămin pentru întreaga familie, cu facilităţi precum spaţii verzi, curte interioară cu loc de joacă pentru copii  şi locuri de parcare subterane. Toate aceste elemente fac din Pipera Luxury Residence acel loc pe care să îl numeşti cu drag “acasă”.


La nivel de amenajări, interioare şi exterioare, putem menţiona câteva aspecte extrem de importante, din care va reieşi, fără doar şi poate, interesul acordat de către dezvoltatorul imobiliar pentru calitate şi confort. Ansamblul rezidenţial dispune de încălzire în pardoseală pe toată suprafaţa interioară, inclusiv casa scării, adică şi în spaţiile comune. Apartamentele au uşi Pinum, atât cele interioare, cât şi cele exterioare, din clasa Smart şi Nusco 8, şi ferestrele sunt închise cu tâmplărie cu geam termopan marca Schuco. Pentru băi şi bucătării s-au folosit obiecte sanitare produse de firme consacrate în domeniu, precum Grohe, Dalet, Klaudi şi Ideal Standard. În interiorul locuinţelor, s-a folosit parchet stratificat de 1,4 cm, Karelia. Exteriorul blocului beneficiază de finisaje de lux, piatra cu care a fost placat este Vratza, iar nota distinctă o oferă balcoanele de sticlă.
 
Deşi are doar trei etaje, blocul dispune de lift marca Schindler, cu acces direct din parcarea subterană.  Parcarea dispune de 12 locuri şi o suprafaţă foarte generoasă de 700 m care mai include spaţii de depozitare, loc pentru cărucioare şi biciclete. De asemenea, rampa parcării, pentru accesul autoturismelor, este dotată cu sistem de încălzire - degivrare pentru a crea un confort sporit pe durata iernii, dar şi ca măsură de siguranţă.  Accesul în parcarea subterană este foarte facil, făcându-se direct din bulevardul Pipera. Pentru a spori siguranţa locatarilor, blocul dispune de sistem de monitorizare cu camere de filmare, 24 ore din 24. 

În speranţa că prezentarea noastră v-a suscitat interesul, vă rugăm să ne contactaţi pentru a vă oferi mai multe informaţii. Contact: 0733 377 477