Se reabilitează Spitalul de la Ștefănești!

Se reabilitează Spitalul de la Ștefănești! Se execută lucrări de reabilitare şi consolidare a spaţiilor de birouri şi ambulatoriului.

Spitalele din Argeş au nevoie de reparaţii, clădirile în care acestea funcţionează fiind, în multe cazuri, deteriorate. Nu numai Spitalul Judeţean este vizat de un proiect de reabilitare şi consolidare, ci şi alte unităţi, aşa cum este şi cazul Spitalului de Boli Cronice şi Geriatrie „Constantin Bălăceanu Stolnici” din oraşul Ştefăneşti. La sfârşitul lunii mai, unitatea medicală a demarat procedura de achiziţie publică pentru desemnarea constructorului care se va ocupa de execuţia lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitare şi consolidare clădire administrativă existentă pentru spaţii de birouri și ambulatoriu”. Investiţia este finanţată din bugetul CJ, în administrarea căruia se află unitatea medicală, fiind de altfel încă de la începutul anului pe lista de priorităţi a administraţiei judeţene.

CITEȘTE ȘI ... CRIZĂ! CEL MAI IMPORTANT VACCIN PENTRU BEBELUȘI LIPSEȘTE!

Valoarea estimată a contractului a fost de aproape 4,5 miliarde de lei vechi fără TVA, din care aproape 4 miliarde erau destinate investiţiei de bază, iar restul sumei pentru lucrări neprevăzute şi dirigenţia de şantier. La licitaţie s-au prezentat trei firme, în urma evaluării ofertelor depuse de către acestea fiind desemnată câştigătoare societatea Genicom IT & Building Solution SRL. Aceasta a propus realizarea investiţiei cu suma de 4,13 miliarde de lei vechi, fiind oferta cu preţul cel mai scăzut. Genicom IT & Building Solution SRL este o firmă înfiinţată la sfârşitul anului 2014, care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de doar 1,75 miliarde lei vechi şi un profit de 20 de milioane. 

Sursa: Săptămânalul Ancheta