Se lucrează de zor la Casa de Cultură din Bogați!

Deși ne luptăm cu o pandemie și un virus extrem de periculos, administrația locală din Bogați, în frunte cu primarul Ion Gârleanu, nu se dă în lături de la îndeplinirea promisiunilor și proiectelor.


”Am încercat să aduc un suflu nou în viaţa bogăţenilor reuşind în acest fel să stimulez capacitatea de adaptare a cetăţenilor la cultura schimbării. Sunt mulţumit că am reuşit să induc simţul răspunderii, spiritual, eficient şi tolerant ca să trezesc setea şi nevoia de mai bine. Prin realizările atinse am dus la creşterea calităţii vieţii, la prosperitate şi la o permanentă dorinţă de autodepăşire. Din punct de vedere demografic, pot spune că numărul de locuitori din comună nu a scăzut foarte mult în acești ani, deoarece condițiile lor s-au îmbunătățit de la an la an, neexistând astfel motive pentru care să își părăsească locul natal.”, declara Ion Gârleanu, la începutul acestui an.

Acum, edilul confirmă cuvintele spuse și printr-o postare pe pagina de socializare ne arată stadiul lucrărilor la noua Casă de Cultură din localitate.

”Contrar unor afirmații făcute de către unii cetățeni precum că lucrările de construire ale Casei de Cultură au fost stagnate odată cu turnarea pietrei de temelie, țin să vă aduc la cunoștință faptul că este un fals inventat de către oameni rău intenționați care vor să minimalizeze realizările noastre.
Lucrările la acest obiectiv se desfășoară zilnic într-un ritm accelerat dovadă stând următoarele imagini.
Invit pe cei care nu cred să se deplaseze la fața locului”, este mesajul postat de către primarul din Bogați.