(video) Femei amorezate, lăsate fără bijuterii și bani. Hoțul - trimis în judecată

UPDATE, 18 decembrie:

În data de 14 noiembrie, un piteștean, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Prezentat instanței, bărbatul a fost lăsat în libertate, magistrații aplicând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti au finalizat cercetările, iar dosarul piteșteanului a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată.

Conform anchetatorilor, individul se împrietenea cu diverse femei. Mergea la ele acasă, iar la plecare nu ieșea cu mâna goală, ci cu bijuterii și bani.
 

Un piteștean, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

CITEȘTE ȘI ... Și-a bătut, hărțuit și sechestrat iubita! Tânăr dus la audieri


Acesta se împrietenea cu diverse femei. Mergea la ele acasă, iar la plecare nu ieșea cu mâna goală. Nu este vorba despre un cadou pe care doamnele i-ar fi putut face piteșteanului, ci despre ceea ce el își însușea. Mai exact, bărbatul a fost acuzat că a furat bijuterii și bani.

CITEȘTE ȘI ... Cazul bebeluşului găsit mort în pungă: Decesul s-a produs prin asfixiere

Până în acest moment, au fost depuse două plângeri la sediul Poliției. Oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba despre mai multe cazuri.
”Din cercetări s-a stabilitabilit ca în perioada februarie-noiembrie a.c, un bărbat de 34 de ani, din Pitești, ar fi sustras bani și bijuterii.”


Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale.