Se finalizează reabilitarea Bulevardului Libertăţii din Trivale

Se finalizează reabilitarea Bulevardului Libertăţii din Trivale. Ionică anunță că dacă nu vor fi contestaţii, la finalul lunii august vor începe şi lucrările de reabilitare a străzii Exerciţiu.

Primărul Piteștiului, Cornel Ionică, a anunțat pe pagina sa de socializare că săptămâna viitoare vor fi finalizate lucrările de reabilitare a Bulevardului Libertăţii din cartierul Trivale.
Se pare că acest bulevard nu a mai fost reabilitat din anul 1976.
Conform edilului, rezultatul lucrărilor este un carosabil mai bun şi mai larg, trotuare şi parcări adecvate.

CITEȘTE ȘI ... A tras cu pistolul în copac și s-a ales cu dosar penal


Totodată, Ionică încearcă căutarea unor soluții în cea ce privește amenajarea a noi locuri de parcare în zona bulevardului Libertăţii. În același sens, primarul Piteștiului anunță că dacă nu vor fi contestaţii, la finalul lunii august vor începe şi lucrările de reabilitare a străzii Exerciţiu, acestă stradă
fiind nereparat din 1982.
”Fac un apel la şoferi să respecte indicatoarele şi indicaţiile agenţilor de Poliţie care vor fi la faţa locului, pe şantier, astfel încât lucrările să se poată desfăşura fără incidente.
Unul dintre cele mai importante obiective ale mele este acela ca Piteştiul să aibă o infrastructură rutieră adecvată, motiv pentru care vă asigur că municipalitatea va face toate eforturile, atât din bugetul propriu, cât şi apelând la fondurile europene, pentru a atinge acest deziderat. Vă vom ţine permanent la curent cu privire la demersurile care privesc infrastructura.
Toate cele bune!”, a scris Cornel Ionică.