Se deschide un nou restaurant în centrul Piteştiului

Omul de afaceri Cătălin Brânduș, cunoscut în lumea businessurilor din alimentaţia publică sub numele de „Elefantul”, a închiriat fostul Casino Premier, situat vizavi de parcul 1907. Aici va funcţiona un nou local, Atelier - Grill and drinks, care își așteaptă clienții începând cu sfârșitul acestei luni.

În prezent, încă se mai fac mici modificări clădirii în care va funcționa pub-ul „Atelier”. Cătălin Brânduș și-a propus să aducă chefi pentru deschiderea bucătăriei și să aibă servicii din cele mai bune. Locația se pretează și petrecerilor private, nunților mai mici, botezurilor sau pentru alte evenimente festive.

CITEȘTE ȘI ... VIDEO! INCREDIBIL! BEAT LA VOLAN ȘI FĂRĂ PERMIS! ÎN PITEȘTI!

„Elefantul” este unul dintre cei mai cunoscuţi patroni de localuri din Piteşti. În urmă cu trei ani acesta a renunțat la jumătatea lui din afacerea „La Butoaie”, dar nu şi la ideea de a avea propriul său local. Așa că omul de afaceri a închiriat lângă Tribunal Argeș un spațiu și a deschis Bistro 27, restaurant care şi-a câştigat rapid numeroşi clienţi fideli, aşa cum speră să se întâmple şi cu „Atelier - Grill and drinks”.

Sursa: Saptamanalul Ancheta