SE DESCHIDE O NOUĂ BENZINĂRIE ÎN PITEȘTI!

SE DESCHIDE O NOUĂ BENZINĂRIE ÎN PITEȘTI! 

Compania Socar va deschide o nouă benzinărie în Piteşti, după ce în vară a deschis prima staţie din Argeş, în zona Exerciţiu. Socar Petroleum a iniţiat elaborarea unui plan urbanistic zonal pentru construirea unei staţii de distribuţie a carburanţilor, situată la intrarea pe autostrada Piteşti - Bucureşti, pe drumul naţional 65B.

Conform anunţului, cea de-a doua staţie va avea trei pompe, o staţie cu magazine şi zonă gastro, precum şi parcare. Prima staţie deschisă de Socar la Piteşti a fost a 34-a din reţeaua naţională a companiei. La aceasta au fost create şi 10 locuri de muncă.

În benzinăria de pe Exerciţiu sunt disponibile 3 pompe de distribuţie şi 3 produse petroliere (Nano 95, Nano Diesel , Nano Super Diesel). În cadrul staţiei, clienţii pot achiziţiona din magazin, de la produse alimentare şi accesorii auto până la tradiţionala cafea la nisip. De asemenea, de aici se pot cumpăra roviniete şi se pot achita facturile la utilităţi prin terminalele self – service Zebra. Socar România este reprezentanța companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), una dintre cel mai bine cotate companii petroliere din lume. (B.O.)

sursa: saptamanalul ancheta