SE DESCHID RESTAURANTE NOI ÎN PITEȘTI!

Astăzi, de la ora 18.00, se va deschide în Pitești, restaurantul Terra Crepa, prima Crêperie din oraș. Dacă ești pasionat de mâncărea grecească, vino la Terra Crepa să afli cu adevărat ce înseamnă Crêps și să savurezi gustul specialităților grecești. Sunteți așteptați cu oferte speciale: 40% reducere la orice Crêps iar băutura ( suc/bere) este din partea casei.

Locația restaurantului este pe Bulevardul I.C. Brătianu, Bloc D6, parter, în fosta locație a restaurantului Flavours.

În prag de sărbători, la Terra Crepa veți fi întâmpinați de o atmosferă caldă și primitoare, cu colinde live. În restaurant va fi amplasată și o cabină foto unde veți putea surprinde pe loc amintiri alături de prietenii dragi cu care ați ales să călcați pragul celor de la Terra Crepa. De asemenea, administratorii s-au gândit și la păriți și au creat un spațiu de jocată special pentru copii, unde aceștia se vor întâlni cu prințesa Regatului de gheață, Elsa și cu Superman. Persoanjele de poveste îi vor anima pe cei mici în timp ce părinții vor putea savura Crêps sau alte specialități grecești.


Terra Creppa nu este singurul restaurant cu specific grecesc care se deschide în Pitești.

Sâmbătă,10 decembrie, va avea loc deschiderea restaurantului Hercule, unde veți putea savura un veritabil Gyros grecesc, fie cu pui sau porc, sau alte produse cu specific grecesc, cum ar fi Souvlaky sau sosul tzatziki. Restaurantul se va deschide pe strada Victoriei, nr. 28, lângă Teatru „Alexandru Davila”.