Se deschid două noi magazine Măcelăria Făgăraș! Produse 100% naturale - Nu ratați!

Se deschid două noi magazine Măcelăria Făgăraș! Produse 100% naturale - Nu ratați!

Măcelăria Făgăraș a apărut pe piață in urmă cu aproximativ doi ani și jumătate, având o ascensiune puternică in domeniul produselor naturale din carne, fiind soluția ideală pentru toți cei ce iși doresc o alimentație sănătoasă și naturală.

Toate preparatele pe care le găsiți la Măcelăria Făgăraș conțin 100% carne produsă in România, nu sunt folosiți, sub nicio formă, aditivi, coloranți, enzime sau conservanți. Afumarea se face cu lemn de esență tare (prun, cireș, fag) iar condimentele sunt naturale.

Tradiționalitatea produselor, igiena producției și comercializării, respectarea procedurilor și standardelor de calitate ce dau siguranța consumatorilor, au făcut un brand din produsele ”Făgăraș”.

CLICK AICI... VEZI LISTA PRODUSELOR

Acum, Măcelăria Făgăraș vine, in intâmpinarea clienților, cu o veste bună. In următoarele zile se mai deschid incă două puncte de desfacere a produselor marca Făgăraș,un magazin in Pitești și altul in Curtea de Argeș.

In Curtea de Argeș magazinul iși va deschide porțile joia viitoare, in Cartierul Ivancea, vis a vis de restaurantul Puișor, pe strada Albești, bloc Z2, la parter.

In Pitești, magazinul din Complexul Trivale I s-a inchis și se mută in Prundu, pe bulevardul Petrochimiștilor, nr.13, la parterul blocului B8, lângă BRD. Deschiderea va avea loc peste două săptămâni.

Nu ratați prilejul de a cumpăra delicioasele preparate. Odată ce le veți incerca, cu siguranță veți deveni client fideli!

De asemenea, pentru cei ce nu dispun de timpul necesar pentru a se deplasa la punctele de desfacere, produsele măcelăriei Făgaraș pot fi achiziționate prin comandă telefonică. Toate detaliile le regăsiți... CLICK AICI!

OFERTE SPECIALE:

Pentru o comanda mai mare de 200 lei se asigura transportul gratuit pe raza municipiului Curtea de Arges.

La o comanda mai mare de 800 lei se asigura transportul gratuit pe raza municipiilor Curtea de Arges, Pitesti si comunelor limitrofe.

Pentru o comanda mai mare de 2.000 lei (mese festive, evenimente etc.) se aplică inclusiv discounturi in funcție de valoare.

Transportul se asigura cu masina frigorifica autorizata sanitar veterinar. De asemenea, produsele sunt insotite de certificate de conformitate si calitate.

CLICK AICI...https://www.facebook.com/macelariafagaras/?fref=ts