OFICIAL! Zidaru și Apostoliceanu viceprimari !

UPDATE! Sorin Apostoliceanu, actualul director al Termo Calor Confort, şi Laurenţiu Zidaru, actual viceprimar au fost validați ca viceprimari ai municipiului Pitești. PSD-ul nu a ținut cont de protocolul cu ALDE încheiat la nivel naţional, având o majoritate în Consiliul Local Pitești. Laurențiu Zidaru a fost ales cu 22 de voturi iar Sorin Apostoliceanu cu 21 de voturi.

Laurențiu Zidaru: „Mulțumesc colegilor pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Vom face tot ce e posibil pentru realizarea obiectivelor.”

Sorin Apostoliceanu: „Mulțumesc celor care m-au votat și sper să-mi îndeplinesc atribuțiile cum pot mai bine și să facem treabă în beneficiul locuitorilor din Pitești.”

Cornel Ionică și-a depus jurământul: „ Sunt foarte emoționat dar și foarte onorat cî am fost ales pentru mandatul 2016-2020. Vă asigur de maxima mea credință și de o maximă credință. Nu vom trage sfori, nu vom lua plimba hârti pe sub masă și vom lua decizii la vedere. Trebuie  să facem ceea ce am promis fiecare dintre noi pentru oameni. Problemele sunt uriașe, încercările sunt multe dar în mare măsură cred că fiecare dintre noi știe ce aveam de făcut. Promit tuturor o deschidere maximă și voi lua în considerare toate propunerile, indiferent de unde vin. Le mulțumesc piteștenilor că au avut încredere în mine și le garantez că lucrurile vor merge bine și Piteștiul va evolua.”

Consilierii locali au fost validați și își depun mandatele.

 În acest moment, a început ședința de constituire a Consiliului Local Pitești unde se vor alege viceprimarii şi preşedinţii de comisii. Primarul Cornel Ionică își va depune jurământul alături de cei 23 de consilieri locali.

Sunt prezenți președintele Consiliului Județean Dan Manu, vicepreședintele Simona Brătulescu și senatorul Șerban Valeca.