Se caută manager pentru Spitalul Judeţean

Cel mai mare spital din judeţ organizează concurs pentru desemnarea viitorului manager al unităţii medicale. Postul este ocupat de aproximativ doi ani, pe bază de interimat, de către Adriana Molfea. Concursul pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, la Spitalul Județean de Urgență Pitești va avea loc la sediul spitalului în perioada 25 noiembrie 2019 - 17 ianuarie 2020, după următorul calendar:

- depunerea dosarelor - 25.11.2019 - 03.01.2020, ora 15.00;
- susținerea testului-grilă -  09.01.2020, ora 10.00;
- susținere proiect management - 13.01.2020, ora 10.00.

La concurs pot participa persoanele care au absolvit o instituţie de învăţământ superior medical, economico-financiar sau juridic și au cel puţin 5 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii. De asemenea, candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii sau ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii.


Dosarele de înscriere se depun la sediul Spitalului Județean de Urgență Pitești, la Serviciul RUNOS. Candidații interesați vor putea efectua o vizită în cadrul spitalului pe data de 2 decembrie,  în intervalul orar 8.00- 15.00, sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa în mod nemijlocit cu privire la problemele de interes, în elaborarea proiectului de management. Tema proiectului de management este la alegerea candidatului dintr-o listă de zece teme, care va fi adaptată la problemele Spitalului Județean de Urgență Pitești. 

 

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta