Se caută consilieri vânzări Londra și Amsterdam

Compania SAKARE din Londra recrutează consilieri de vânzări. Tinerii interesați de o experiență în Maria Britanie pot aplica pentru acest job aici.

Locația de desfășurare a activității va fi în magazinele din zona centrală a Londrei sau Amsterdamului.
Compania Sakare caută persoane cu experiență în promoții, vânzări sau servici de înfrumusețare. De asemenea, își doresc ca viitorul angajat să fie perseverent, cu personalitate dinamică și bune abilități de comunicare, fiind necesară cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional.
Candidații selectați în urma cererilor de aplicare vor fi contactați de românii care și-au făcut deja o carieră de succes lucrând pentru Sakare în Londra, dar vor beneficia și de sesiuni de training în domeniu.
Candidații selectați vor beneficia de transport gratuit pentru a ajunge la sediile companiei.
Produsele comercializate de companie fac parte din gama produselor pentru corp, față , unghii și se adresează întregii familii.
Venitul minim garantat pentru primele 6 luni este de 800 lire sterline sau comision din vânzări între 15-30%. După cele 6 luni plata se va face din comision reprezentând între 15-30%, în funcție de vânzările angajatului din fiecare zi.
Programul de lucru va fi de 10-12 ore pe zi, beneficiind de o zi liberă pe săptămână. Plata pentru serviciile prestate se va face la două săptămâni.
Cazare: Apartamentele confortabile care includ TV, cablu, calculatoare și acces la internet, precum și toate echipamentele electrice necesare. Se vor caza doar 2 persoane în cameră. Ratele de închiriere sunt de 12 £ pe zi, iar utilitățile sunt incluse și deduse direct din salariu.
Video cu magazinele și consilierii de vânzări SAKARE din Londra: