Se caută comentator de fotbal printre fani!

Se caută comentator de fotbal printre fani! Eurosport a lansat o campanie naţională pentru a găsi cel mai bun comentator de fotbal. 

Eurosport a lansat o campanie naţională pentru a găsi cel mai bun comentator de fotbal din rândul fanilor din România, sub conceptul „Eu, comentator". Campania se adresează tuturor celor pașionați de fotbal, cu abilități de comentatori și cu vârstă minimă 18 ani.

Premiul acordat câştigătorului (care va fi anunţat pe 19 decembrie) va consta în prezenţa în studioul Eurosport, unde va putea comenta un meci din Premier League alături de echipa Eurosport, participarea în calitate de invitat special la o ediţie a emisiunii Premier League Magazin şi experienţa unui meci live dintre Man City vs. Man United, pe 25 februarie 2017.

CITEȘTE ȘI ... CE AMENZI RIȘTI DACĂ EȘTI PRINS FĂRĂ CAUCIUCURI DE IARNĂ!

Cei interesaţi să participe la competiţie trebuie să acceseze site-ul dedicat Comentator.eu (https://comentator.eu) şi să trimită un comentariu pe marginea unui material video dat, un fragment dintr-un meci din Premier League, până la data de 20 noiembrie.

Sursa: Mediafax.ro