ATENȚIE! Mâine, cardurile ING nu pot fi folosite timp de trei ore

ATENȚIE! Mâine, cardurile ING nu pot fi folosite timp de trei ore. ING este una dintre cele mai mari 10 bănci din România.

ING a anunțat că mâine, 15 octombrie, în intervalul 01:00-04:00, nu vor posibile plăţile cu cardurile la POS-uri şi online, tranzacţiile de la ATM-urile ING, iar serviciul Home'Bank nu va fi disponibil.

CITEȘTE ȘI ... Noi reguli pentru obținerea permisului auto

Aceste servicii vor fi indisponibile și pe data de 23 octombrie, în același interval orar.


Totodată, ING a precizat că imediat după incidentul din 10 septembrie, a început, împreuna cu furnizorii, un proces de înlocuire a echipamentelor afectate și de suplimentare a capacității de procesare și de stocare a datelor: "Noile soluţii tehnice pe care trebuie să le aplicăm şi diversitatea acestora ne obligă să efectuam modificările în mai multe faze succesive. Tehnic vorbind, este imposibil să implementăm aceste acţiuni de la o zi la altă. Vom face însă aceste schimbări în aşa fel încât să nu îţi creăm inconveniente", precizează ING.
ING este una dintre cele mai mari 10 bănci din România, aflându-se pe locul şapte la finalul anului 2015 după active, cu o cotă de piaţă de 6,3%.

Sursa: Digi 24