Se amenajează 76 de noi locuri de parcare în Războieni

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă la acest moment piteştenii este, cu siguranţă, cea a numărului insuficient al locurilor de parcare. Acesta este şi motivul pentru care municipalitatea caută în permanenţă noi spații pentru a construi parcări.

CITEȘTE ȘI ... Lumina Park îți oferă o locuință în care vei fi și te vei simți în siguranță!

La ultima şedinţă a Consiliului Local Piteşti, un teren a fost declarat ca fiind de utilitate publică, iar în circa două luni Agenţia pentru Protecţia Mediului Piteşti urmează să emită avizul de mediu pentru scoaterea acestuia din registrul spaţiilor verzi.

Aici urmează municipalitatea să amenajeze 76 de noi locuri de parcare, după cum a precizat directorul Administraţiei Domeniului Public Piteşti, Mircea Branişte. „Parcarea va fi amenajată lângă blocul B3 din cartierul Războieni. Este absolut necesară construirea acestei parcări pentru locuitorii din zonă. Oricum, terenul de 1.600 mp este folosit drept parcare, maşinile fiind trase direct pe iarbă. Prin construirea acestei parcări facem ca aspectul să fie unul plăcut, nu cu maşinile parcate la întâmplare”, a declarat Mircea Braniște.

Sursa: saptamanalul ancheta