Scopul nostru este să creăm condițiile necesare, aici la noi acasă, în Pitești și în Argeș!

Îl cunosc pe Ionuț Moșteanu din anii '91-'92. Jucam baschet pe terenurile Școlii Nr. 11. Trăiam primii ani după Revoluția Română, în Epoca Michael Jordan, o altă Revoluție, a sportului. Dream Team ’92, Olimipada din Barcelona, ne-au marcat pe mulți, pe viață. Performanța profesionistă - era sintagma zilei și aspirația noastră.

În timpul facultății chiar am lucrat împreună cu Ionuț, o perioadă. În anii '90, era o performanță în sine să te angajezi la o companie multinațională – vă garantez.

Am avut de luat câteva decizii personale extrem de importante, în viață. Două dintre acestea, inclusiv cea de deschidere a propriei firme în 2005, au fost luate prin consultarea față în față cu Ionuț Moșteanu, deoarece avea deja o mare experiență și o viziune internațională a pieței, cu specializare atât în management cât și în marketing. Anul acesta aniversez 15 ani cu firma respectivă.

Mulți colegi de-ai noștri sau din cei mai tineri au ales să emigreze. Astăzi, avem o cifră de 5 milioane de români care au plecat din țară pentru un trai mai bun!

Ionuț Moșteanu a ales să rămână în țară. Eu am ales să rămân. Mai mult decât atât, în ultimii ani am ales să ne implicăm în cea mai nouă entitate politică - Alianța USR PLUS. Scopul nostru este să creăm condițiile necesare, aici la noi acasă, în Pitești și în Argeș, pentru ca tinerii să nu își mai dorească să plece!

Singura variantă de a scăpa Piteștiul și Argeșul de pesedism este să alegeți Ionuț Moșteanu la Pitești și candidații Alianței USR PLUS în celelalte localități și la Consiliul Județean!

 

E timpul schimbării!

 

Votați poziția 9 pentru Primar și poziția 10 pentru CL la Pitești! La fel și pentru CJ!

Cu respect,
Adrian-Ștefan Cîrstea

Candidat al Alianței USR PLUS pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Argeș

 

 

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvati Romania (parte a aliantei USR PLUS) 
Realizat/Publicat de: CRCS – Centrul Regional de Cercetări Statistice SRL
Cod de identificare mandatar financiar : 21200251